INOVA IT
Smo ekipa nadarjenih inženirjev, oblikovalcev in umetnikov, ki raziskuje, oblikuje in razvija mobilne storitve.

Oblikovanje

Ustvarjamo privlačne in intuitivne uporabniške izkušnje. Držimo se načel preprostosti, uporabnosti in izvirnosti - tudi kadar predstavljajo izziv za razvijalce.

Razvoj

Stremimo k najvišjemu nivoju kvalitete - ne ukvarjamo se z masovnim razvojem ampak vsako aplikacijo razvijemo s preudarnostjo ter popolno predanostjo.

Dovršenost

Z lastno testersko ekipo jamčimo najvišji nivo kvalitete storitev, ki jih razvijamo. Tako razvite storitve niso le funkcionalne, ampak tudi dovršene do potankosti. Testiranje na nivoju izvorne kode ter avtomatizirano testiranje predstavlja del našega procesa, precej raje pa se zanašamo na preizkušanje scenarijev iz resničnega življenja.

Mobilno

Jedro našega razvoja so mobilne aplikacije, ki jih razvijamo za vse platforme - tablice, mobilnike, pametne telefone, ure in drugo. Prispevamo v odprtokodne projekte, smo cenjeni v svetu razvijalcev, naši produkti pa so nameščeni na veliko število mobilnih naprav, ki so na trgu.

Storitve

Skoraj vsaka mobilna aplikacija potrebuje storitev, ki ji zagotavlja podatke in/ali pomoč pri izvajanju. Naše znanje obsega razvoj storitev in sistemov, ki tečejo v oblaku ali za požarnim zidom.

Naprave

Vzpon stalne povezljivosti, nosljive tehnologije in "Interneta stvari" nam je omogočil, da razvijamo storitve, ki so blizu strojni opremi ter katerih razvoj zahteva delo na nivoju protokolov, zbirnika in premetavanju bitov.

01
Praktičnost
02
Iznajdljivost
03
Strast
 
Zaposlujemo kader, ki razume ter živi naše vrednote. Verjamemo, da lahko naši izdelki spremenijo svet na bolje, obenem pa se medsebojno spoštujemo, podpiramo kreativnost in iznajdljivost ter razvijamo s strastjo.

INOVA IT

Jadranska 25a
2000 Maribor
Slovenia, EU

info@inova.si
Naša varnostna politika